VIATA E UN DESEN - CREIONAT DE ACTIUNI SI GANDURI, COLORAT DE EMOTII
Calea Dorobantilor 14-16 (Cluj City Center) Cluj-Napoca
Telefon
0745 585458
Luni - Vineri
10.00-18.00
Close
Calea Dorobantilor 14-16 (Cluj City Center) Cluj-Napoca
Telefon
0745 585458
loredana.suatean@psihiatrie-psihologie.ro
Luni - Vineri
10.00-18.00

Despre mine

Cred in oameni, in binele din fiecare dintre noi, cred ca viata noastra depinde de alegerile pe care le facem, cred in zambete, in forta data de micile bucurii de zi cu zi, cred ca oamenii merita respect, intelegere, dragoste, cred in fericire, caldura sufleteasca, implinire de sine.
Cred in ceea ce fac si in faptul ca oamenii se pot schimba. Cred ca suntem continuu intr-un echilibru dinamic. Sau il cautam cand viata cu problemele ei ne provoaca (si o face atat de des!). Cred ca fiecare criza e o oportunitate de crestere, dar stiu ca deseori, pana sa ajungem acolo, ne simtim coplesiti, iar riscul de a ne prabusi pandeste la fiecare pas. Si atunci intindem mana spre ceilalti si ne dorim sa gasim acolo pe cineva si astfel sa incetinim caderea…sa o oprim, apoi sa urcam iar.
Nu cred in quick-fix. Nu cred ca exista o singura solutie magica pentru o infinitate de dificultati. Nu cred ca minunile se intampla din afara in interior. Dar stiu ca se pot intampla minuni din interior, stiu ca fiecare din noi, din voi are imense resurse ascunse (uitate sau nedescoperite), stiu ca ne-am nascut buni si liberi. Si pentru ca am adunat mult – teorie, experienta, traire, indraznesc sa cred ca pot fi acolo pentru cine are nevoie de mine. Pentru ca…asta e! …cred in oameni, in bine, in mine insami si in fiecare din voi!